I'M BARELY BREATHING

Sitter hemma och chillar en stund. Vart fullt ös hela dagen. Först blev det Emils simträning kvart i nio(!) imorse. Sen åkte vi runt på några olika loppisar. :) Nu ska jag äta, duscha och fixa mig för ikväll ska vi ha myskväll mamma, Emil och jag med melodifestivalen och god mat. :)


<3




VÅRJACKA

Kollat runt lite efter vårjackor och har fastnat för denna simpla jacka från H&M för bara 299:-. Älskar att man kan vika upp ärmarna på den så man även kan ha den på sommarkvällarna. 3/4 ärmar är ju verkligen min grej! Frågan är bara vilken färg jag bör välja, vilken tycker ni? :)


Beige

eller...


militärgrön?




-




DRÖMOUTFIT

Exakt detta skulle jag vilja ha på mig på min första krogen runda om cirkus en månad. :)
Hot or not? Jag blir iaf lite våt i trosan när jag ser detta. :D Woop woop!




FISHEYE




PÄRLAT MED "FAMILJEN"









DÅLIG UPPDATERING

Får skylla på detta samt en helg utav smärta i rygg och nacke. :(

Spenderade några timmar på akuten i fredags alltså, åkte ambulans och fick syrgas för första gången i mitt liv. Inte direkt det roligaste jag gjort i mitt liv men.. Plus att de såklart tog mitt blodprov helt fel så har ett mycket vackert blåmärke i armvecket. :) Såhär har det utvecklats:




CP


Varför är jag alltid så snygg när jag pluggar? :)




SORRY!

Förlåt att jag bloggat så lite de senaste dagarna men har haft fullt upp med skoluppgifter och stenhård träning. Börjar komma igång och det känns hur skönt som helst! Denna vecka har jag tagit flera powerwalks, Zumba samt några timmars simning idag. Har även ätit rätt så snart bör jag få se resultat. Har dock inte ens vägt mig än vilket jag borde för att hålla motivationen igång. Men hoppas på minst ett pass till i helgen, kanske gym. :)

Imorgon har jag glosförhör, litteraturhistoria prov samt argumentationsredovisning. Känns rätt hårt för jag är så stressad inför skolan just nu. Det blir för mycket med allting när vi har praktik tre dagar i veckan och går i skolan två.

Nu ska jag sluta snacka massa goja och istället ta en välbehövlig dusch samt lägga mig och läsa lite inför provet samt skriva lite smått på idrottsarbetet som handlar om just stress. :) Lovar förresten att lägga in minst en pärlplatta i helgne också. Då hinner jag nog finna tid även till det! :)

Life's good och det är bara 41 dagar kvar till min 18-årsdag. ;)

xoxo


TRÖTT

Förbannat trött så orkar inte blogga nå speciellt idag.
Har haft praktik, pärlat klart tavlan, pluggat engelska, Zumba, lagat mat, pluggat igen osv. Ni fattar >.< Så går och lägger mig i sängen nu och läser lite för imorrn är det dags för skola igen. Efter skolan ska jag gymma. Fyfan vad jag tränar nu för tiden. Aja, hörs tack och hej


NYA PÄRLOR + NY TAVLA :)



Dagens inköp ^^



At work :D


Det är förresten en del som frågat vilka pärlor jag använder.
Det kan se ut som att jag använder maxi-pärlor av någon anledning men det gör jag verkligen inte.
Jag använder hama och nabbi's midi pärlor. :) Dock så är de flesta nabbi pärlorna jag har från PhotoPearls-sortimentet men det är ändå samma storlek bara lite skillnad på färger och nyansutbud. ^^


NY TAVLA PÅ G

Har dock inte börjat än för jag ska in till stan snart och köpa pärlor. ^^
Men såhär ser mönstret ut, nice va? :D




BACKIN UP LOL

Kolla på denna: Sen tittar ni på dessa, så sköna! :D Tänk vilken humor folk egentligen har. ^^


Dag 08 – Min favoritlåt

Kan tyvärr inte bidra med någon video till detta inlägg då min dator dör och får bluescreen så fort jag kör någonting som är streamat så som Youtube eller Spotify, tyvärr! Dock så kan jag ju alltid skriva upp dem så får ni göra skitjobbet själva. ;) Jag har två favoritlåtar, en som ALLTID får mig på bra humor ; Jackson 5 - I want you back. Min andra favorit som jag helst lyssnar på när jag är lite nere är James Morrison - Wonderful world. :) Det rätt skumma med detta är att de är 2 genrer som jag nästan aldrig lyssnar på annars. Jag är ju mer en house/dubstep/dnb tjej. :)


Dag 07 – Min bästa vän

(Missade igår så gör 2 idag.)

Min allra bästa vän:



Motivering överflödig. Kärlek <3<3<3



MARIO




Jahans




Tråkigt...

Nån har snott mitt WoW-account så nu har jag lite tråkigt och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Har än så länge tagit lite bilder på mina katter samt diskat. Skulle behöva plugga matte men det är ju inte så kul det heller. Hmm.. Göra några pärlplattor kanske... :)






Myskväll!






Dag 06 – Gamla foton

















Dag 05 – Vad är kärlek?



Kärlek för mig
är när jag känner mig trygg och trivs med en person. Att han accepterar mig för den jag är och älskar både mina bra och dåliga sidor.
Kärlek är det där pirret i magen, behovet av att ständigt prata med personen (antingen vara i samma rum och umgås eller via sms / msn / facebook etc), känslan av att flyga på moln, längtan efter en person, kyssar, smek, ömhet..
Kärlek för mig är även simpla saker, komplimanger. Ett litet paket med mycket kärlek får jag varannan helg av mina små bröder när jag kommer hem till mamma för att hälsa på och de springer fram och ger mig en kram. Sånt räcker.


Pacman temat fortsätter x)

By request till mamma och Erik. :)

 

Blev precis klar och nu är det dags för ett nytt projekt! :D




SHOES


Lite sugen på dom här till våren/sommarn. ^^
Men de är ju från H&M så kvalitén kanske inte är den bästa?
Who knows? Får se! :)



SKOLA

Har en känsla av att denna skoldag kommer bli ganska seg.
Efter skolan ska jag iallafall ta en dusch och göra en pärlplatta åt mamma by request. ^^
Senare ikväll ska jag nog hem till Jannica och umgås, kanske sova där. :)
Sortera pärlor blir det med som är så kul. >.<
Aja, dags o dra snart! Ciaooooooo


Dag 04 – Mina misstag



  • Mitt största misstag är nog att jag någonsin började röka. Så sjukt onödigt och dyrt, dessutom riktigt svårt att sluta! (Inte lyckats än efter flera månaders försök, antar att jag inte har den rätta motivationen.)
  • Jag litar på fel personer. Är som en öppen bok. Berättar hellre än gärna om allt som hänt i mitt liv vilket kan få konsekvenser. Blir väldigt ofta sårad på grund utav detta.

  • Hmm, mer misstag. Ett stort misstag jag gjort är att nervärdera mig själv. Tro att jag inte är kapabel till saker som jag faktiskt är. Ett bra exempel på detta är att jag inte trodde att jag skulle klara av att läsa t.ex. samhällsprogrammet / naturvetenskapsprogrammet när jag i själva verket skulle klara det galant. Ångrar detta något enormt då jag har fått tillbaka min självsäkerhet gällande skolan.

  • Jag började umgås med fel folk väldigt tidigt och jag tror faktiskt att om jag hade skitit i dem och inte fallit för allt grupptryck så hade jag mått mycket, mycket bättre idag och antagligen framstått som en stor nörd 8-)
... Listan kan och kommer antagligen att uppdateras ...


FEBRUARI VARE VA?

 

Drar och chillar lite i skolan. ^^
Har ögoninflammation så rödare än livet i ögat. x)
Sen gympa idag, kommer dö helt slut efter igår.
Tack och hej orka livet.




Dag 03 - Mina föräldrar

Linnéah Tapper säger
fan dags o blogga egentligen men blev svårt när man skulle skriva om sina föräldrar :/

ida jonasson säger
ah det tyckte jag med! men jag skrev bara liksom att jag älskar mamma typ. det räcker för som förra utmaningen jag gjorde skulle man ju skriva ett brev till sina föräldrar då skrev jag bara att det jag vill säga till mamma i ett brev är sånt jag kan säga till henne öga mot öga 

Linnéah Tapper säger
aha aa  
vet inte varför men de känns alltid så personligt att prata eller skriva om ens föräldrar xD

ida jonasson säger
ja eller hur 

Linnéah Tapper säger

även fast de inte är nå speciellt med mina föräldrar egentligen
jag menar, mina föräldrar är egentligen inga att skämmas över men de är liksom MINA inte allmänhetens xD

ida jonasson säger

ja men så känner jag med. jag vill inte sitta och skriva värsta historien om min mamma. hon är liksom MIN mamma och jag menar, tror inte hon skulle vilja att jag skrev ut hela hennes liv heller

Linnéah Tapper säger
nej exakt, så jag tror helt enkelt jag kopierar våran konversation istället för att skriva om dem
haha

ida jonasson säger
haha



ida jonasson's blogg = http://idajonassons.blogg.se/


RUMORS

Har alltid undrat vem det är som har gått runt och snackat skit om mig. Rykten som inte ens stämmer till 50%. Jag har tänkt: Vem har jag gjort illa så att den personen känner sig tvungen att försöka trycka ner mig? Men jag har faktiskt inte kommit fram till en enda person. Tills nu, nu när jag får höra att de 2 som gått runt och kallat mig för sexmissbrukare, klamydia hora, mytoman etc. faktiskt var 2 utav mina närmaste vänner under den tiden ryktena spreds. De var alltså människor som jag litade på till 100%, som jag alltid ställt upp på. Jag vet; man ska inte lyssna på rykten, men när de kommer från personer som står så nära en då gör det ont.

Fyfan vilka sorgliga människor det finns i Surahammar. Finner inga ord.
Ni som inte känner er träffade:
Tack för att ni finns i mitt liv <3


Dag 02 – Min första kärlek

 

Min första kärlek alltså. Usch, gör ont i mig att behöva berätta om honom men gått flera år så får ta mig i kragen och skärpa mig. Jag träffade min första kärlek den 27 september 2007. Vi hade pratat på msn i flera månader innan, han var verkligen min bästa vän och jag berättade min hemligaste hemlighet för honom, han ville hjälpa mig men jag vägrade. Han skickade till och med världens finaste bukett med rosor till mig en gång i en jättefin vas med ett kort som jag har kvar någonstans tror jag. Hur som helst; hade fest på kvällen och fick för mig att ringa honom och poff sa det sen var han påväg hem till mig! Jag fick panik och mina vänner som var hos mig den kvällen hjälpte mig att välja kläder och fixa mig. x) När jag gick och mötte honom vid tågstation var jag så nervös så jag skakade i hela kroppen. När han klev ur bussen blev jag helt stum, han var tamefan det snyggaste jag någonsin sett och hela han bara lyste av charm! Vi gick hem till mig, och en kram blev till en puss osv..
Vi var tillsammans i 8 månader. Han var 5år äldre än mig, hade jobb och egen lägenhet. Jag tror faktiskt att det var det som sabbade det hela. Trivdes något enormt med honom och han var världens romantiskaste kille, dock så var jag nog inte redo för allt det där när jag bara var 14år. Nu i efterhand tycker jag dock såklart att mitt livs största misstag var att dumpa honom men sånt är livet.

Usch, gör ont i mig att prata om honom.
Går inte en dag utan att jag tänker på honom.
Nu vet ni iaf! :)




Dag 1 - Om mig

Linnéah heter jag och läser första året på Barn- och Fritidsprogrammet. Trivs skitbra i min klass dock så har jag känt ett tag att jag går helt fel program men orkar inte gå om en gång till. Är alltså 93:a och blir 18 den 30 mars vilket känns helt underbart! På fritiden spelar jag World of Warcraft, umgås med min familj, gör pärlplattor eller klappar mina kissemojsar. :) Hmm, vad mer. Lyssnar gärna på house och dubstep etc. Är singel och sökande. ;)


UTMANING

Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina misstag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Gamla foton
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min favoritlåt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Detta anser jag om sex
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Om du var sexton år och precis skulle välja gymnasielinje igen
Dag 13 – I min handväska
Dag 14 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min pojk/flickvän
Dag 30 – fula ovanor


SLUTRESULTAT





THE HORDE PROJECT


Startade ett nytt projekt idag, horde-symbolen från World of Warcraft! Satt nån timme och knepade på mönstret ovanför sedan bar det igång! Själva plattan har nyss blivit struken och svalnar så bild på resultatet får ni senare! :) Använt ca 1200 pärlor allt som allt. :)






PACMAN GHOST



Gjorde denna lite snabbt åt morsan igår. Meningen är att hon ska ha den istället för Wunderbaum vid bilspegeln eller vad det heter. ^-^


NY TUNGPIERCING, ÄNTLIGEN!



Äntligen har jag köpt en ny stav till tungan!
Ville egentligen ha en med ljusblå kula (såklart) men de var tyvärr slut så fick nöja mig med ljusgrön. :) Känns galet skönt att slippa bita sönder tänderna varje gång man äter. Nu skall jag fortsätta med min pärlplatta som jag ska ge till mamma, haha ska bli kul och se hur hon reagerar. Efter det ska jag gå till morsan och laga mat åt mina syskon. Tacos och melodifestivalen väntar alltså!




PÄRLOR PÄRLOR PÄRLOR

Har pärlat en del sen sist, och köpt en hel del pärlor så jag tänkte visa lite jag gjort. ^.^




Inflyttningspresent till Jannica, en tavla med henne på! :)
Ser mycket bättre ut i verkligheten.





Tack snälla mormor och mamma för sortimentlådorna och de vanliga lådorna! :)




MÅLNING


Måla kök hos Jannica!


Fyfan vad jag hatade den där väggen... Kan inte ens beskriva med ord.


Inge kladdig. :)




PLUGGHÄSTEN








SHOPPING + ANNAT



Köpte denna ursöta klänning igår på Newyorkers, var bara tvungen att köpa den.
Satt som smort på och dragkedjan funkar så man kan ju leka lite porrig i den med. ;)
Köpte även pärlor som jag gjort bland annat detta av än sålänge, dock inte klar:


(Kul att hjärtat knappt syns)

Nån som törs gissa vad det ska bli för något? x)
Tror dock inte jag har några house-älskare som läser bloggen.

Iaf när jag kom hem såg jag även att jag hade fått hela 38.000(!) pärlor av pappa och hans tjej.
Såhär ser 38.000 pärlor ut:


Snart dags att påbörja Super Mario väggen! :D




FREDAG 28/1

Eftersom att jag är så duktig på att uppdatera så kommer bilderna från i fredags nu. :)


Började dagen med lite plugg, alltid kul...


Äggmackor i väntan på att Jannie skulle sluta jobbet. :)


Efterrätten jag gjorde till middagen jag lagade åt Jannie. x)
Jävligt trevlig kväll, tackar för det gumman!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0